top of page
Yazarın fotoğrafıProwater

RO Su Arıtma Cihazınızın Prowater Servis Tarafından Bakımı ve Ekonomik Ücretlendirilmesi


Su arıtma cihazı satın almak yeterli değildir. Temiz ve güvenli içme suyu aldığınızdan emin olmak için doğru bakım rutinini takip edilmesi gerekir. Bu nedenle su arıtma cihazı satın almadan önce satış sonrası hizmetler ile ilgili tüm şüphelerinizi netleştirmeniz gerekmektedir. Su arıtma sektöründe tanınan bir isim olan Prowater, etkin satış sonrası hizmetleri ile tanınmaktadır. İster ürün servisi talep edin, ister bakım hizmeti alın, ister bakım paketleri hakkında bilgi edinin, Prowater Servis satış sonrası hizmetlerden sorunsuz bir şekilde yararlanmanızı sağlar. Prowater'dan bir su arıtma cihazı almayı planlıyorsanız ve satış sonrası hizmetler hakkında bilgiye ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Yada başka bir marka model cihazınızın firmamızın garantisine sokmak istiyorsanız bu çok kolay. Prowater Servis tarafından sağlanan satış sonrası hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.


Hizmet Talebi Nasıl Kaydedilir?

Satış sonrası hizmetler söz konusu olduğunda birçok kişinin karşılaştığı sorunlardan biri de hizmet talebinin kaydedilmesidir. PROWATER SU ARITMA servis, kurulum onarımı talep etmek bakım kaydı oluşturur.


Yardım Hattı Numarası

Ayrıca PROWATER SU ARITMA SERVİSİ BURSA DA haftanın 7 günü 08:00 - 23:00 saatleri arasında hizmet veren 0224-4430645 numaralı yardım hattını da arayabilirsiniz.

E-posta

Yardım hattı numarasını ve mobil uygulamayı kullanmanın yanı sıra info@prowater.com.tr adresine e-posta göndererek de dilediğiniz hizmeti talep edebilirsiniz.

Garanti ve Servis Nasıl Kontrol Edilir?

Bu, su arıtma cihazı satın almadan önce bilmeniz gereken bir diğer önemli bilgidir. PROWATER'in tüm su arıtma cihazları, kurulum tarihinden itibaren 2 yıl garanti süresi ile gelir. Ayrıca PROWATER, tüm RO su arıtma cihazları için 3 yıl ücretsiz hizmet vermektedir. Garanti süresi içinde PROWATER ve yetkili servisleri, su arıtma cihazlarının malzeme veya üretim hatası olan herhangi bir parçasını değiştirir ve onarır. Garanti ve servis hakkında daha fazla bilgi edinmek için BİİZMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.


Yıllık Bakım Sözleşmesi hakkında bilmem gerekenler nelerdir?

Yıllık bakım sözleşmesi, su arıtıcınızı korumanın ve iyi çalışır durumda tutmanın akıllı bir yoludur. Bu nedenle PROWATER, ürünlerinde BAKIM PAKETLERİ hizmetleri de vermektedir. BAKIM PAKETLERİNİN sona erme tarihinden önce yenilenmesi gerekir. Yıllık sözleşme oranı tüm modellerde değişiklik göstermektedir. Ayrıca pompa, adaptör, UV lambası gibi tüm elektrikli parçalar ile mekanik parçalar ücretsiz olarak onarılacak ve değiştirilecektir. Belirli bir ömre sahip olan ve ham suyun kalitesine bağlı olan sarf malzemelerin değişimi için ayrıca ücret alınacaktır.



Teknisyen Ziyareti Ücretleri Nelerdir?

Su arıtma cihazı satın alırken teknisyen ziyareti ücretleri de dikkate alınması gereken önemli bir faktördür. Teknisyen ziyaret ücretleri, PROWATER farklı su arıtma cihazları için farklılık göstermez. Müşteriler için kolaylık sağlamak için, web sitemizde işçilik ücretlerinin tam listesi bulunmaktadır. Bunlara ek olarak, şehrin dışında yaşıyorsanız, teknisyen ziyareti için ek yol ücreti ödemeniz gerekecektir.




9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page