top of page
Yazarın fotoğrafıProwater

En zararlı içme suyu kirleticilerinden bazıları görünmezdir.

Güncelleme tarihi: 3 Mar 2022

Neden Su Arıtma Cihazı?

Uygun olmayan suyun tehlikeleri herhangi bir su kaynağında bulunabilir. Örneğin, göl suyu, kuyu suyu ve hatta belediye suyunun %100 güvenli olduğu garanti edilmez. Sonuç olarak, kirlenmiş su, bağışıklık sisteminizi görevlendirir ve sizi hastalığa daha duyarlı hale getirir.

Evde ücretsiz su testi sunuyoruz.


Normalde su iki tür kirlilik içerir.

  1. Askıda Katı Parçacıklar

  2. Çözünmüş Katılar.

Askıda kalan katı maddeler, 5 mikron veya 1 mikronluk bir tortu filtresi ile uzaklaştırılır. Böylece tortusuz su elde etmiş olursunuz. Bir belediye su kaynağınız varsa, giriş noktasında bir tortu filtresi ve bir karbon filtresi kullanabilirsiniz. Başka bir deyişle, su deponuzdan önce banyo, yıkama ve temizleme gibi düzenli kullanım için güvenli suya sahip olduğunuzdan emin olursunuz. Ancak bu yöntemler, su içmek için tamamen güvenli olmayabilir.


İkinci kategori toplam çözünmüş katılardır. kimyasal testlerle belirlenir. Çözünmüş maddenin toplam değerini bir TDS metre ile ölçebiliriz. Ancak kurşun veya florür gibi zararlı metaller içerip içermediğini teyit edemiyoruz. Yerinde yaptığımız keşif ve su analizinden sonra ters ozmoz filtresi bu problemleri çözecektir. Revere Osmosis sisteminin gözenek boyutu 0,001 Mikron'dur. Membran filitrasyonu, çözünmüş katıların yaklaşık %95'ını giderecektir.

Su arıtma cihazı modellerimizle lezzetli ve güvenli içme suyunu kendi evinizde veya ofisinizde üretebilir sağlıklı ve kaliteli suyun keyfini çıkartabilirsiniz.


10 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page